Logo Fredericia Skilte
Om os

Mere end

90 år i branchen

"Det' bare lige"

Fredercia skiltefabrik skilteleverandør jylland danmark
Kirsten bruun i arbejde qourning boats bådreklame
Michael Bruun i arbejde bilreklame win master
Heidi i arbejde fredericia skiltefabrik
god service skilte leverandør jylland

GOD SERVICE

Vi har fokus på vores kunder og deres behov. Vi kommunikerer meget med vores kunder, og sørger for de får hvad de ønsker.

hurtig skilte leverandør lillebælt trekantsområde fredericia hylland dnamark

HURTIG PROCES

I nogle tilfælde, skal vores kunder bruge et produkt, og de skal bruge det hurtigt. Vi sørger for, at dit produkt bliver færdig til din deadline.

høj kvalitet skilte danmark

HØJ KVALITET

De produkter vi laver, har vi erfaret holder bedst, fungerer bedst og ser bedst ud, når vi ikke går på kompromis med materialekvalitet og pris.

tilfredshed skilteleverandør kundens behov

TILFREDSHEDSGARANTI

Vi ønsker selvfølgelig at vores kunder kommer igen. Det sikrer vi os ved at have tilfredsheds-garanti. Det vi leverer, skal leve op til vores kunders behov. 

Hvem er vi

Fredericia Skiltefabrik?

Fredericia Skiltefabrik ApS blev grundlagt i 1929, som et af de første selvstændige skiltevirksomheder i Danmark. Det er en lokal virksomhed, med fire fastansatte. I dag ejes firmaet af ægteparret Kisser og Michael Bruun, som tilsammen har mere end 40 års erfaring indenfor skilte-branchen. Derudover har firmaet en grafiker, Heidi, samt en bogholder, Jane. Fredericia Skiltefabrik opførte egne lokaler i 2005, på 450 m2 beliggende på Strevelinsvej 20, Erritsø i Fredericia.

Efter mange års arbejde i skiltebranchen, har vi i dag en bred og trofast kundekreds, primært fra vores lokalområde. Fredericia Skiltefabrik er som din lokale skilte-partner altid klar til nye opgaver. "Det' bare lige" er vores slogan. Det er det, fordi det er den følelse vores kunder giver udtryk for at de har, når de har et samarbejde med os. Vi hjælper vores kunder nemt igennem processen fra idé, til løsningsforslag, oplæg, produktion og montering. Vi ønsker kun at have tilfredse kunder.

Fredercia by vektor skyline city horisontlinje
Skilte skilteleverandør lokal

Leverandør af visuel kommunikation

FØLG OS

Vi ligger jævnligt vores arbejde op på vores facebook side og instagram. 

Fredericia Skiltefabrik ApS 2020 - CVR-nr. : 26508827

Copyright © 2020 Fredericia-skilte.dk. Alle Rettigheder Forbeholdt